Herbalife

 Nieuws
 Bestellen
 Contact
 Goed ontbijtplan
 Afslanken
 Aankomen
 Tussendoortjes

 Gezondheid

 Sportvoeding

 Herbalife24 Sport

 Supplementen

 Geuren
 Begeleiding

 BMI berekenen

 Huidverzorging
 Skin Activator
 Lichaamsverzorging
 Haarverzorging
 Sinaasappelhuid
 
 Zakelijke Kans
 Generation H
 

PRIVACY

 

Het doel van deze privacy policy is om de privacy en zekerheid te waarborgen en te beschermen van de bezoekers van onze site.

Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden opgeslagen in onze database, maar worden enkel gebruikt om de door u gevraagde informatie of goederen op te sturen en uw log-in gegevens te beheren. Uw gegevens worden niet aan derden doorgegeven of verkocht. U hebt recht op inzage en verbetering van uw gegevens.

Indien u ons uw persoonsgegevens niet wilt verstrekken, vul dan de daarvoor bestemde formulieren niet in, als u toch advies wilt hebben of meer wilt weten moet u zelf telefonisch contact met ons opnemen. 

Het gebruik van informatie 
Wij gebruiken de door u ter beschikking gestelde informatie voor verschillende doeleinden zoals bijvoorbeeld het afhandelen van uw bestelling, het kunnen geven van een goed voedingsadvies, het versturen van speciale aanbiedingen en nieuwe producten m.b.t. de producten van Herbalife. Uw informatie wordt uitsluitend en alleen door ons gebruikt om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

 
 
 
 

Home

Disclaimer

Privacy

Contact

Bestellen

Copyright ©  2007 / 2011  Herba Advice    -    Alle rechten voorbehouden.