Herbalife

 Nieuws
 Bestellen
 Contact
 Goed ontbijtplan
 Afslanken
 Aankomen
 Tussendoortjes

 Gezondheid

 Sportvoeding

 Herbalife24 Sport

 Supplementen

 Geuren
 Begeleiding

 BMI berekenen

 Huidverzorging
 Skin Activator
 Lichaamsverzorging
 Haarverzorging
 Sinaasappelhuid
 
 Zakelijke Kans
 Generation H
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GEZONDE TUSSENDOORTJES

 

Gek op chocolade? Heeft u een snackaanval? Probeer eens iets anders
als tussendoortje! Herbalife Snack Oplossingen Ė perfect voor de leefwijze van vandaag!

Gourmet Tomatensoep. Soep is het ideale hartige tussendoortje voor elk gewichtbeheersings - of evenwichtig voedingsprogramma. Het is een rijk voedingsmiddel dat weinig energie levert. Het zorgt voor een gevoel van verzadiging zonder dat het de extra calorieŽn geeft die vaker in grote maaltijden of minder gezonde, evenwichtige snacks zitten. Slechts 104 kcal per portie, met basilicum en oregano. Snel en gemakkelijk te maken, geschikt voor vegetariŽrs. Meer informatie>>

 

 

ProteÔne Repen. Laat die traditionele calorierijke chocoladereep in de kast liggen. Kijk eens naar de heerlijke tussendoortjes die Herbalife u biedt!
Wij hebben een driedubbele traktatie van hoogwaardige snackrepen in de luxe, rijke en verrukkelijke smaken vanille-amandel, chocolade-pinda en citroen.
Deze overheerlijke chocoladerepen zijn gemaakt met echte chocolade en zijn ideaal als tussendoortje; hiermee kunt u uzelf heerlijk verwennen. De repen bevatten echter veel minder calorieŽn en vet dan de meeste andere repen en zijn dus een heerlijke traktatie.

 

 

Formule 1 maaltijdrepen. Wanneer u onderweg bent hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u een evenwichtige en smakelijke maaltijd mist. De handige Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep is uitgebalanceerd en smaakvol. De Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep levert u onderweg de essentiŽle voedingsstoffen die u nodig heeft in de vorm van een evenwichtige maaltijd.

 

5Top
 
 

Home

Disclaimer

Privacy

Contact

Bestellen

Copyright ©  2007  / 2011 Herba Advice    -    Alle rechten voorbehouden.   Powered by Herbal Webdesign