Herbalife

 Nieuws
 Bestellen
 Contact
 Goed ontbijtplan
 Afslanken
 Aankomen
 Tussendoortjes

 Gezondheid

 Sportvoeding

 Herbalife24 Sport

 Supplementen

 Geuren
 Begeleiding

 BMI berekenen

 Huidverzorging
 Skin Activator
 Lichaamsverzorging
 Haarverzorging
 Sinaasappelhuid
 
 Zakelijke Kans
 Generation H
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPORTVOEDING

 

Onze Herbalife producten bieden hoogwaardige koolhydraten, proteÔnen en essentiŽle vetzuren die makkelijk verteerbaar zijn en goed worden geabsorbeerd.

Of u nu spiermassa wilt opbouwen, meer energie wilt of uw sportprestaties wilt verbeteren, uw lichaam heeft op celniveau de juiste voedingsstoffen nodig om goed te functioneren. Optimale voeding, de basis van onze gezondheidsfilosofie, is hier specifiek op gericht.

HERBALIFE24 is ontwikkeld voor iedereen Ė of je nu jogger, enthousiaste fitnesser of topsporter bent, HERBALIFE24 heeft alle producten die je nodig hebt om je voor te bereiden, te trainen en te herstellen. Lees verder >>>>
 
Sportvoedingspecialist Herbalife heeft supplierovereenkomsten
 
Vitesse en ADO Den Haag zullen vanaf september 2011 niet alleen Herbalife voeding gebruiken, maar ook zal Herbalife door hen bij allerlei gelegenheden naar voren worden gebracht. Eerder heeft Herbalife een sponsorovereenkomst gesloten met SBV Excelsior en heeft Herbalife met Ajax, Champions League winnaar FC Barcelona en HV KRAS/Volendam een supplierovereenkomst gesloten.
 

Gepersonaliseerd voedingsplan. Elke sporter is anders en iedereen heeft een ander focuspunt. Herbalife stelt daarom voor alle spelers van Vitesse een voedingsprogramma samen dat aansluit op de individuele behoefte en wensen, zodat iedereen de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt. Hieraan gaat een uitgebreide analyse van het huidige voedings- en bewegingspatroon van de spelers vooraf. Het voedingsprogramma draagt eraan bij dat de spelers geconcentreerd aan de training en wedstrijd beginnen, sneller herstellen en het langer conditioneel volhouden.

Over Herbalife Herbalife is een van ís werelds meest vooraanstaande aanbieders van producten voor gewichtsbeheersing, doelgerichte voedingssupplementen, energie, sport en fitness en verzorgingsproducten voor mensen die een evenwichtige levensstijl nastreven. Wetenschappelijk onderzoek staat aan de basis van de ontwikkeling van de producten van Herbalife. Alle producten worden exclusief aangeboden via een netwerk van meer dan twee miljoen onafhankelijke distributeurs wereldwijd. Zij begeleiden hun klanten intensief en maken programmaís op maat. Gezien de nadruk op gezonde voeding en een actieve levensstijl, sluiten sportsponsorships goed aan op de visie van Herbalife.

 

Herbalife Internationale website, verzamelde voor ons meerdere sportverhalen. Surf naar: Succes Stories!

 

Als sportman / -vrouw stelt u hoge eisen aan uw lichaam. Dat maakt het zo belangrijk om uw lichaam de allerbeste voeding te geven die er is. Alleen zo kunt u immers de topprestaties leveren die u voor ogen staan. 

Het uitgangspunt is duidelijk: wat u erin stopt, komt er ook uit!

 
Waarom Herbalife?

Herbalife verschaft niet alleen een compleet uitgebalanceerde voeding, maar zorgt ook voor de perfecte opname ervan. Herbalife is dus in de eerste plaats gezonde voeding, die alle elementen bevat die het lichaam nodig heeft. Gezonde voeding brengt het lichaam in balans. Een gezond lichaam voelt zich fit, heeft geen over- of ondergewicht en presteert beter.

Niet alleen topsporters, ook semi-profs en serieuze amateur-sporters hebben baat bij de voeding van Herbalife. De prestaties worden beter, de hersteltijd is korter en er is een snellere trainingsopbouw. Omdat de voeding verschilt per sport (duursport versus krachtsport) en per niveau, wordt voor elke sporter zijn of haar programma opgemaakt, afgestemd op de individuele behoeften.

 

Herbalife kan helpen ervoor te zorgen dat:

1. U voor een training voldoende voedingsstoffen opneemt (= brandstof leveren)

2. U tijdens duurtraining kan bijtanken (= brandstof bijvullen)

3. U achteraf snel herstelt (= herstellen)

4. U beschadiging repareert (= renovatie)

 
1. Brandstof leveren
Koolhydraten = direct beschikbare brandstof
 
Alle activiteiten benutten brandstof die wordt uitgedrukt in calorieŽn en die men vaak aanduidt als energie. Helaas vertrekken mensen vaak met een tank die maar half vol is, of minder. Om uw motor goed te laten draaien moet de tank echter vol zijn. Onze brandstoftanks voor onmiddellijk gebruik zijn onze spieren. De snel verbrandende brandstof van ons lichaam komt uit koolhydraten als brood, pasta, rijst, groenten, fruit en suiker. Eten we koolhydraten, dan zet het lichaam die om en slaat ze op in de vorm van spierglycogeen en vult zo onze ‘direct-klaar benzinetank’ aan.
 
Hoe?
Drink een Formule 1 shake, gemengd met verdund fruitsap, 30 min voor de training.
 
Neem voor of tijdens het sporten H3O Pro Sportdrank. Deze bevordert snelle hydratatie, levert uw lichaam directe en doorgaande energie en helpt bovendien de opname van essentiŽle voedingstoffen te verbeteren en de lichaamscellen te beschermen tegen schadelijke effecten van vrije radicalen. Klik hier voor meer info
 
Hiermee verzekert u zich van directe brandstof (koolhydraten) en ontziet u de in de spieren opgeslagen brandstof (spierglycogeen).
Vet = reservebrandstof
De vetten in ons voedsel worden opgeslagen in de lange-termijn brandstoftanks: onze vetcellen. We doen hier een beroep op als we deelnemen aan duursportactiviteiten.
 
Hoe?
Gebruik Herbalife’s totale assortiment voedingsproducten om er zeker van te zijn dat uw lichaam optimaal gevoed wordt. Optimale voeding onderscheidt de producten van Herbalife van alle andere programma’s. Deze benadering van voeding is gebaseerd op het aloude evenwichtsbeginsel. De producten werken synergetisch met elkaar samen, wat resulteert in een betere opname van de voedingsstoffen. In dit proces helpt de balans van voedingsstoffen en kruiden u om het voedsel optimaal op te nemen, wat er voor zorgt dat de voeding op het niveau van de cellen belandt.
 
2. Brandstof bijvullen
Belangrijk om te weten is dat ons lichaam het best in staat is om het zeer krachtige glycogeen aan te vullen binnen 30 min na de training. Dus onze brandstoftanks (de spieren) staan tot maximum een half uur na de training ervoor open om nieuwe brandstof in te nemen.
 
Hoe?
Drink direct na de training een Formule 1 shake in aangelengd vruchtensap.
Begin dus met het aanvullen van uw tanks en ga hiermee door in de eerste twee uur na de training door koolhydraatrijke voeding te eten.
 
3. Herstel
ProteÔne (eiwit) = herstel
Na de training dienen we ook hoogkwalitatief eiwit in te nemen. Elke activiteit in ons leven brengt namelijk schade toe aan spiercellen. Hoe inspannender de training, des te meer schade. Geschikt hoogkwalitatief eiwit helpt de spieren zich te herstellen.
 
Hoe?
Drink ongeveer anderhalf uur na de training nog een Formule 1 shake, gemengd in een eiwitrijke drank (sojamelk of yoghurt). Voeg hier een lepel ProteÔne Poeder aan toe om extra eiwit binnen te krijgen.
 
4. Renovatie
Onderzoek leert dat antioxidant voedingsstoffen nuttig zijn voor het verkorten van de reparatietijd. Antioxidanten helpen het lichaam bij het herstel van de schade door vrije radicalen. Sporters creŽren op verschillende manieren grote hoeveelheden vrije radicalen. Eťn ervan is door meer zuurstof in te ademen dan iemand die geen sport beoefent.

 

Door de productie van vrije radicalen aan banden te leggen kan een sporter in principe de tijd van zijn herstel tussen twee trainingen of wedstrijden door bekorten. Beperking van de schade door vrije radicalen kan:

-         het mechanisme dat melkzuur afvoert versnellen

-         de afbraak van spiervezels beperken

-         de re-synthese van glycogeen bevorderen

 
De sporter krijgt zo minder last van verzuring, stijfheid en moeheid. Hierdoor is er meer tijd voor oefening en uitoefening van de sport.
 
Hoe?
Gebruik het Herbalife antioxidant product: RoseOxģ. Het lichaam immers heeft de potentie om optimaal te presteren als het voedingsdeskundig gezien in evenwicht is.
 
Gebruik de Herbalifeline dat een hoog gehalte aan omega-3 vetzuren bevat: goed voor uw hart, bloedcirculatie en pijnlijke gewrichten.
 
Hydrateren
Water is voor ons lichaam zeer belangrijk. 60 ŗ 70% van ons lichaam bestaat uit water.
 
Hoe?
Drink tijdens trainingen, wedstrijden en uw workout tenminste elke 15 min. Drink H≥0 isotone sportdrank, Liftoff energiedrank of water aangelengd met aloŽsiroop. Of water met een zeer dunne oplossing Formule 1.
 
Toevoegingen
U kunt er best zeker van zijn dat u de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen binnen krijgt.
 
Hoe?
U kunt de vitaminen- en mineralentabletten en Cell Nutrition toevoegen aan uw dieet.
Bestel uw producten online! Klik Hier
 
Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!
 
5Top
 
 

Home

Disclaimer

Privacy

Contact

Bestellen

Copyright ©  2007 / 2011 Herba Advice    -    Alle rechten voorbehouden.