Herbalife

 Nieuws
 Bestellen
 Contact
 Goed ontbijtplan
 Afslanken
 Aankomen
 Tussendoortjes

 Gezondheid

 Sportvoeding

 Herbalife24 Sport

 Supplementen

 Geuren
 Begeleiding

 BMI berekenen

 Huidverzorging
 Skin Activator
 Lichaamsverzorging
 Haarverzorging
 Sinaasappelhuid
 
 Zakelijke Kans
 Generation H
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GEUREN

Kies een van onze speciale geuren op kruidenbasis om uw unieke persoonlijkheid nog specialer te maken.

De juiste geur bij de juiste persoon kan een onvergetelijke indruk maken. Herbalife biedt een exclusieve reeks geuren voor zowel mannen als vrouwen. Dankzij de laatste ontwikkelingen in de wetenschap van de aromatica hebben we een aantal unieke kruidencombinaties gecreëerd voor een uiterst bijzondere geurlijn waaruit u de geur kunt kiezen die past bij uw stemming.

Herbalife heeft de verleidelijke en krachtige uitwerking van een harmonieuze geur vorm gegeven in vier unieke en exclusieve producten. Geef uw verschijning net dat beetje méér met onze geuren voor hem en voor haar: Man, Woman, Heart en Soul.

 

Wist u dat? Het gebruik van geuren is al zo oud als de mensheid zelf. En vanaf het eerste begin worden geuren beschouwd als een vorm van pure luxe en verfijning. Zelfs voordat het begrip ‘decoratie’ zijn intrede deed, probeerden mensen elkaar en de goden te behagen met behulp van geuren. In eerste instantie werden simpelweg bloemen, kruiden en harsen gebruikt. Maar men ontdekte al snel dat de harsen en balsems veel sneller een sterkere geur afgaven als ze werden verhit. Ons woord parfum is dan ook ontstaan uit “per fumum” (Latijns voor “door rook”), en geuren zijn tot op de dag vandaag in vrijwel elke cultuur het toppunt van luxe.

Per fumum’ suggereert ook dat geuren oorspronkelijk alleen werden gebruikt als geschenk aan de goden. En om de goddelijke heersers mild te stemmen, offerde men het meest waardevolle wat men bezat. Naarmate de mensheid zich verder ontwikkelde en de beschaving zijn intrede deed, werden de dierenoffers dan ook steeds meer vervangen door het ‘offeren’ van geuren. Mensen beschouwen een aangename geur al lange tijd als een groot goed. De technieken van het samenpersen, koken, drogen, verpoederen, weken in vet en zelfs eenvoudige vormen van distilleren zijn dan ook eeuwenoude ambachten.

 

Heart

Heart is een moderne geur voor de vrouw op basis van kruiden. Deze geur geeft het woord ‘natuurlijk’ een nieuwe betekenis. Met de natuur als inspiratiebron ontsluit Heart de magische schoonheid van de plantenwereld, met extracten van de waterlelie, groene klimop, theeblad en gardenia.

50 ml

 

Soul

Soul is een lichte en eigentijds geur voor de man, met zijn unieke kruidenbasis. Yuzucitrusvrucht, peterselie, cederhout en andere plantaardige ingrediënten zorgen samen voor een onmiskenbaar mannelijke geur.

100 ml

 

Man

Houd het fris. koester de overeenkomsten. Op basis van citrusvruchten met een kern van watermunt en basilicum.

100 ml

 

Woman

Houd het simpel. Respecteer de verschillen. Op basis van citrusvruchten met een bloemenkern van jasmijn, waterlelie en pioenen.

50 ml

 
Bestel uw producten online! Klik Hier
 
5Top
 
 

Home

Disclaimer

Privacy

Contact

Bestellen

Copyright ©  2007 / 2011  Herba Advice    -    Alle rechten voorbehouden.